uppdatering

eftersom att jag har varit megaslö och inte orkat skriva nåt på ett bra tag så känner jag att det är bäst att göra en liten uppdatering för att visa att jag lever.
vad har då hänt sen sist?
förra helgen:
födelsedagskalas hos min gamla tant till syster (*mohaha*). trevligt trevligt! fick dessutom testa rockband vilket var muchos kul! 8-)
veckan:
har inte hänt så mycket mer än att jag körde mina pensionärsföräldrar till flygplatsen och på kuppen fick en lånebil som är något roligare att köra än gôlfen.
idag:
frugan och jag gästade rud och jessica och jimmy. vi såg bl.a på en riktigt bra film, "an american crime". eftersom att tjejligan är ute och vimlar runt i karlstads krogliv ikväll så sitter jag hemma med kissen i knät. en kisse som förstörde en julgranskula förut! som straff blev hon ivägkastad och jagad av dammsugaren så hon sprang för sitt liv hehe :D
imorn blir det adventsfika med besök från kristinehamn med omnejd. ska bli skoj! måste hinna fota en massa modebilder med frugan också, har lånat hem mängder med blixtar och grejer från skolan :)

nej nu ska jag öva trumskillz på mina knän tills dom blöder och mina händer lossnar, och glo på tv dessutom! adjö!

jubileumsdag

idag är det ett år och fem månaders jubileum weee! :D en mycket bra tid :)
detta får firas med lite bilder på vårt barn ^^



barnet har anlänt!

säg hej till Saga (vi lyckades bestämma oss till slut):D



vi har adopterat igen!

eller rättare bestämt tittat ut vårat framtida barn. ååh hon är så gullig! ^^ på tisdag ska vi hämta henne!
vi behöver hjälp med att hitta på ett namn så ge gärna förslag! hon heter kajsa men vi är nog inne på något annat men vi har inte kommit på så mycket, står mellan bella och kajsa i nuläget :)
nu ska vi iväg på födelsedagskalas i kristinehamn!





action i huset!

oj oj oj nu händer det grejer! efter en lugn kväll där jag dängde jocke med 7-1 i fifa så kommer jag hem till stormen! mitt i nattamaten så hörs det en smäll variant jättemycket glasskross. någon jättefull granne har slagit sönder rutan ute i trapphuset! eftersom jag och min fru inte kunde hålla oss från att spionera så hörde vi att det hela handlade om en son som hade blivit riktigt riktigt mycket ovänn med sin alkoholist till far. så tydligen så har vi en alkoholist några meter från oss.. i vilket fall så var det en hel del diskussioner i trappuppgången iaf och inne i lägenheten också hörde vi när vi efter ett tag smög ut för att se hur mycket som var förstört.
scary!

hemma igen

nu är vi hemma igen efter en helg i götet med kristinehamn som stopp på vägen. katter och hundar har klappats, bil har åkts, drinkar har blandats, sånger har sjungits och en massa annat kul har hänt! :)
lånade med blixtar från skolan också för att fota erik, skôjigt! 8-)
eftersom att jag är sugen på att slänga mig i soffan igen så laddar jag bara upp några bilder.
skickar med en från grängesberg också som var ett mycket speciellt samhälle. massa ödeställen, bl.a ett helt område.. spännande :)

tjipp


RSS 2.0